CITIZEN AS4050-01E 
rádiójel-vezérelt kronográf

A pontossággal együtt járva

CITIZEN AS4050-01E rádiójel-vezérelt kronográf

 

CitizenAS4050-01E_hkis.jpgA Citizen legújabb csúcsmodellje a Frankfurt melletti adótoronyból kapott DCF77 rádiójel vételével pontosítja magát az atomóra által adott pontos időhöz.
Megjelenése magáért beszél, a sportos és egyben elegáns kivitel ötvözve a kiváló technikai tudással.
Az óra tulajdonosa minden helyzetben büszkén viselheti a fokozottan karcálló zafír kristályüveges és keményített felületű Ti.C.C. titánium bőrbarát tokozású, 20bar nyomásig vízálló modellt. Az Eco-Drive szerkezet biztosítja a fényenergia hasznosításával az elem nélküli működést. Az öröknaptár mellett a stopper és az ébresztés is hasznos lehet rohanó világunkban. Utazásai során a zónaidő funkció segíti a helyi időre való gyors átállásban.

A sorozat nemesacél tokos és csatos, valamint titánium csatos változatban is elérhető. A bőrszíjas modelleket nyitáskönnyítéses zárral látták el a le- és felvétel megkönnyítésére.
 
Javasolt fogyasztói ár: 145.900 Ft (Citizen AS4050-01E)
Borkutime Óraszaküzlet Köki TerminálBorkutime Óraszaküzlet WestendBorkutime Óraszaküzlet DunaplázaBorkutime Óraszaküzlet Pólus CenterBorkutime Óraszaküzlet Váci útBorkutime-Two Time Óraszaküzlet Pécs Plaza