CITIZEN Satellite óra

Megérkezett!! Sokan várták már a 2012-ben bemutatott limitált kiadás után, hogy végre kezükbe foghassák a CITIZEN új Satellite modelljét. 2013 áprilisában a prototípus baseli bemutatója után a sorozatgyártás is beindulhatott és a márka csúcsmodellje megérkezett hazánkba is. Mivel csak korlátozott számban elérhető érdemes időben gondolkodni a megrendeléséről. A világürből érkező pontosító jelek vételére alkalmas modell, mindig a pontos időt képes mutatni a világ bármely pontján is legyünk. Egyedülállóan akár 4mp. alatt képes fogadni a pontosító jeleket. Természetesen fényenergiával működik az Eco-Drive technológiának köszönhetően. A Super Titánium anyagnak köszönhetően 40%-al könnyebb és 5x keményebb mint a nemes acél. A tükröződésmentesített fokozottan karcálló zafír kristályüvegen keresztül pedig az atompontos időt könnyedén leolvashatjuk a három szintes számlapról. 20barig fokozottan vizálló modell 2 verzióban elérhető.         további részletek

CITIZEN - Egy bika ereje

A CITIZEN legújabb  Eco-Drive modellje nem véletlenül kapta a Bullhead nevet.

Az erő már első pillantásra sugárzik az órából a különleges IP technológiával készült fekete megjelenésnek köszönhetően.  A szuggesztív számlap a maga négy segédszámlapjával, a nem épen szokványos módon az üvegen feltűnő márkanévvel valamint  a gombok speciális elhelyezkedésével  összetéveszthetetlen külsőt ad ennek a minden tekintetben erős modellnek.
A márka védjegyévé vált Eco-Drive, fényenergiát hasznosító szerkezet szükségtelenné teszi az elemcserét, így az óra abszolút környezetbarát.

Ha Benned is egy bika ereje rejlik, akkor megtaláltad a Hozzád illő órát!

CITIZEN - Ultrakemény Super Titanium

A CITIZEN világújdonságnak számító sorozatot alkotott.
Legújabb Eco-Drive modellje Super Titaniumból készült, ami a nemesacélnál ötször keményebb, viszont annál 40%-kal könnyebb. A különleges IP technológiának köszönhető fényes felületet fokozottan karcálló zafír kristályüveggel koronázták. Az óra anyaga antiallergén, ezért fémérzékenyek is bátran viselhetik akár vízben is 10 bar nyomásig.
Az Eco-Drive szerkezet a fényenergiát hasznosítja, így nincs szükség elemcserére, vagyis az óra abszolút környezetbarát. Az innovatív külsőt a stopper chronograph szerkezet teszi teljessé, így alkotva egy minden szempontból különleges karórát.

TOMMY HILFIGER - Árulkodó jegyek

Mit várnak a nők egy férfitől?

Legyen magabiztos és legyen stílusa!

 

A TOMMY HILFIGER kollekció  legújabb darabjának  egyéniséget sejtető apró jelei ezt zseniálisan fogalmazzák meg. Domináns megjelenésű TOMMY HILFIGER nyomatú  varrott bőrszíj. Robosztus férfias óratok. Aktuális trendnek megfelelő kialakítású korona.
A számlap rajzolata és színösszeállítása egyértelműen fokozza az összhatást és mágnesként vonzza a tekintet.

Ha magára ismert, akkor győzött.


TOMMY HILFIGER - Merről fúj a szél?

A nyári lágy szellő elhozza a szabadság iránti vágyat, így a TOMMY HILFIGER is új irányt vett és a széllel együtt más vizekre evez.
Határozott vonalvezetés, csavarokkal díszített különleges, nyolcszögletű nemesacél tok és a TOMMY HILFIGER alapszínei jellemzik ezt az új modellt.

Akár vízre is szállhatsz és a lendületes, sportos megjelenés garantált lesz ezzel az órával!


Ha Téged is megérintett a szabadság szele, akkor ne habozz és viseld Te is!
 

TOMMY HILFIGER - Csak kétféle típus létezik?

Aki  követi a trendet és aki csak távolról szemléli azt.

- Aki rajong a TOMMY HILFIGER márkáért és van neki.

- Aki most még csak barátkozik márkával, de lesz neki.

Ha szeretnéd valami igazán trendivel feldobni hétköznapjaid ruhatárát, akkor nézd meg a legújabb TOMMY HILFIGER női órakollekciót! Vidám nyári hangulat, frissesség és a színek könnyed játéka jellemzi a nyár összes modelljét.

 

Ebből a típusból pedig nem csak kétféle létezik.

Egy óra az elvárásod szerint

Manapság már nem elégszünk meg egy olyan órával, amely csak az időt mutatja, ezen felül számos elvárásunknak kell megfelelnie. A CITIZEN legújabb modellje megállja a helyét, hiszen a márka védjegyévé vált Eco-Drive, fényenergiát hasznosító szerkezete mellett további olyan meghatározó tulajdonsággal rendelkezik, mint a rádiójel vezérelt funkció, a napi ébresztés, a töltöttségi szint megjelenítése, az automatikus naptár vagy az óra vízállósága 10 Bar nyomásig. A tudás mellett természetesen külső megjelenésben sem utolsó, s a TICC szuper titánium tokozás, a tömör szemekből álló csat vagy a zafír kristályüveg nem csak esztétikai plusz, hanem az óra karcállóságában is fontos szerepet játszanak. És ne feledkezzünk meg a titánium további jó tulajdonságairól sem, miszerint 40% könnyebb az acélnál és antiallergén bőrbarát anyag. A rádióvezérelt technológia előnyeit pedig már négy kontinensen is élvezhetjük. Lehet ezek után más elvárásunk egy órával szemben?

Az új Szuper Titánium CITIZEN!

A legapróbb részletek finom kidolgozása az utóbbi évek egyik legfőbb ismérve a CITIZEN óráknak. Ezt hirdeti a legújabb Eco-Drive szerkezetes, 10 Bar-ig fokozottan vízálló, 1/5 mp-es stopper chronographos, zafír kristályüveges, Szuper Titánium modell is.
Ennél a modellnél az óra tokján, koronáján és csatján egyaránt megtalálható gúlaformát öltő mikrobemarások főszerepet kaptak a végső megjelenés során. Egy ízig vérig sportosan elegáns óra! Ez a legújabb CITIZEN modell is Eco-Drive szerkezetes, tehát a fényt, mint alternatív erőforrást hasznosítja működése során! Környezetbarát és szinte gondozásmentes, hiszen nincs többé szükség használata során, az amúgy hagyományos órákat jellemző elemcserékre.
Az óra tokja és tömörszemes csatja pedig antiallergén, bőrbarát Szuper Titánium, melynek felületi keménysége ötszöröse a nemes acélnak, súlya viszont 40% könnyebb!


Tommy Hilfiger nem ismer lehetetlent!

Egy óra, mely minden képzeletet felülmúl!
Sportos, mégis kellően elegáns. Erőt és magabiztosságot sugárzó karaktere ugyanakkor érzékien lágy és kifinomult stílust mutat. Tommy Hilfiger kitűnően párosítja az óratok kemény acélos jellegét a fehér bőrszíj puha eleganciájával.
A számlap igényes aprólékossággal kidolgozott mintázatában felfedezhetjük a márka kezdőbetűit, az egybefüggő fémes felületek változatos textúrája pedig kitűnő alapot biztosít a piros-fehér-kék márkalogó méltó megjelenítésére a percmutató végén, a 6 óra jelöléseként és természetesen a jól megszokott helyen, a számlap felső részének közepén. És még egy kis plusz: a három segédszámlap, diszkréten beleolvadva az óra sajátos arculatába, mutatja a napszakot, a napot és még a hónapot is.
A hatás magáért beszél!

TOMMY HILFIGER -Tökéletes összhang

Tommy Hilfiger a csillogás jegyében tervezte meg az idei nyár egyik legnagyobb slágerét, melyben a rafináltan elhelyezett, tokot és számlapot díszítő ékkövek játszák a fő szerepet.
A fehér és az ezüst dominanciája az egész órán végig fut, a részlet gazdag, gyöngyház kagylóval készített számlap pedig csak fokozza a luxus érzetét. A fényesen csillogó kerámia ráma nem csak a jó megjelenésért felel, kemény, karcálló tulajdonságának köszönhetően kedvenc óránk sok év múltán is ugyanolyan sérülésmentes és fényes  marad, mint újkorában.
TOMMY HILFIGER modelljei vitathatatlanul divatot teremtenek. Újdonságait az egész világ figyelemmel kíséri, s különösen népszerűek az igényes stílust kedvelők közt.

Cristiano Ronaldo Junior órája

Tiéd lehet Cristiano Ronaldo Junior órája!
Time Force megalkotta a legvagányabb órát, amire egy sportimádó kiskölyök csak vágyhat. A kiváló futball játékos, Cristiano Ronaldo nemcsak saját stílusát adta ehhez a darabhoz, hanem aláírását is, mely az óra hátlapján megtalálható. A Time Force karóra számlapja az arnylabdás sztár 7-es számú mezére emlékeztet!
És ne feledd! Nemsokára kezdődik a suli, s Te leszel a legnépszerűbb a barátaid közt, ha meglátják rajtad!
Viselésekor még a mozgás is nagyobb élvezet, hiszen példaképed reggel este veled lehet. Ez a darab igazi örökmozgóknak való! Puha szilikonos műanyag szíja még a Te vékony csuklódon is jól mutat és foci közben sem zavar! Vízállósága pedig lehetővé teszi, hogy úszni, fürödni is tudj benne!
Bármit is csinálsz, kedvenc órád mindig könnyedén alkalmazkodik hozzád!

CITIZEN Eco-Drive – időtálló minőség!

Nem is olyan régen a vásárló még döntésre kényszerült: vagy divatos lesz, vagy zöld.

A csillogó trendek vagy a magas szintű technikai tudás és minőség igénye nem fért össze az ökológiai szempontok érvényesülésével. Mára a vásárlói szokások és az azt befolyásoló szemlélet erőteljesen megváltozott. CITIZEN legújabb abszolút környezetbarát Eco-Drive karórája, azaz fényenergiával működő 10 BAR-ig fokozottan vízálló, 1/5 másodperc stopper chronograph szerkezetes modellje a technika, technológia, ökoszemlélet zseniális kombinációja. A tervezők a fekete és sárga szín lenyűgözően trendi összhatásával és a kart lágyan körbefonó műanyagszíjjal együttesen egy hamisítatlanul sportos karórát alkottak.
És bizony nincs megállás!
Hiszen az Eco-Drive elven működő óráknál megszűnnek a sorozatos elemcserék problémái, elég csak fényre helyezni és tölteni őket.                           további részletek itt...

TOMMY HILFIGER a nyár divatszíneiben

A sikertörténet főszereplője, korosztálytól és nemtől független, kontinensről kontinensre egyre szélesebb rétegeket csábít el.

Hogy ez minek köszönhető?

Talán az amerikai zászló színeiből született márkalogónak és  szimbolikus erejének?

Vagy a hamisítatlan és páratlan életérzésnek, amit a féktelen szabadságnak hívnak?

Netán a kreatív és divatot teremtő designereknek.

Vagy talán mindezek együtt?

Keresse Ön is a titok nyitját!

Tekintse meg a nyár divatszíneiben megjelenő legújabb TOMMY HILFIGER karóra modelleket!

TOMMY HILFIGER a nyár divatszíneiben

A sikertörténet főszereplője, korosztálytól és nemtől független, kontinensről kontinensre egyre szélesebb rétegeket csábít el.

Hogy ez minek köszönhető?

Talán az amerikai zászló színeiből született márkalogónak és  szimbolikus erejének?

Vagy a hamisítatlan és páratlan életérzésnek, amit a féktelen szabadságnak hívnak?

Netán a kreatív és divatot teremtő designereknek.

Vagy talán mindezek együtt?

Keresse Ön is a titok nyitját!

Tekintse meg a nyár divatszíneiben megjelenő legújabb TOMMY HILFIGER óra modelleket!

TIME FORCE CRISTIANO RONALDO limited edition

A minőségi divatóráiról közismert és népszerű TIME FORCE, Cristiano Ronaldo nevével fémjelzett limitált modellje egyedi megjelenésével remekül adja vissza a focista karakterét és férfias külsejét.

A nem éppen hétköznapi formájú 10 Bar-ig fokozottan vízálló nemesacél karóra tokjába, zónaidős chronograph szerkezet került. Az egyedi hatást még fokozza a korona és gombok baloldalon történő elhelyezése, valamint a 24 órás napszak megjelenítés és a stopper.

A rajongóknak külön örömhír, hogy a sorszámozott óra egyedi formatervezett díszdobozán valamint az óra hátlapján a focista aláírása is megtalálható.

A TIME FORCE CRISTIANO RONALDO limitált karóra sorozatban megtalálható még a fekete-bordó illeteve a fehér-arany változat is.

Citizen Lady Diamond

Egy megvalósult női álom nem más a CITIZEN órák legújabb Lady Diamond sorozatát gazdagító modellje.
Az óra tokján körbefutó nem mindennapi díszítés a nap minden órájára egy-egy drágakővel, gyémánttal ajándékozza meg az óra tulajdonosát.
Nevéhez hűen nem csupán egy óra, hanem egy igazi ékszer!
A különleges hatást és exkluzív megjelenést a gyöngyház számlap és az ékszerórákra jellemző nőies, kisméretű formája még vonzóbbá varázsolja.
A fény ennél modellnél is, mint az összes többi abszolút környezetbarát Eco-Drive szerkezetes CITIZEN óránál, a gyémántkövek csillogásán túl, az órát is működteti.

Lady Diamond egy megvalósult női álom!

Ti+IP SZUPER TITÁNIUM

Negyven évvel ezelőtt készítette el a CITIZEN a világ első Titánium tokozású óráját, most pedig a mindig újító és piacvezetőnek számító japán óragyár a speciális Ion Plating eljárás alkalmazásnak köszönhetően megalkotta a Szuper Titánium tokozású modelleket.
Az eredmény fantasztikus és minden eddigit felülmúl!
A szokásosan szürkés színt acélos-ezüst csillogóra sikerült változtatni,  és az amúgy is antiallergén, bőrbarát fém, felületi keménységét sikerült ötször keményebbé alakítani a nemes acélhoz képest úgy, hogy továbbra is 40%-kal könnyebb maradt annál.
Remek design és stílus, csúcstechnológia és időtálló érték.
Ezek jellemzik a CITIZEN új 10 Barig fokozottan vízálló, Eco-Drive szerkezetes, azaz fényenergiával működő zafírkristály üveges és stopper chronographos modelljét.

Lenyűgöző elegancia

A kifinomult stílus és elegancia jegyében tervezték a CITIZEN legújabb Eco-Drive szerkezetes férfi modelljét. Az esztétika és a technológia egyedülálló szintre való emelése az óra legapróbb részleteiben is domináns értékkel bír. A fényenergia hasznosítása, a fokozottan karcálló zafírkristályüveg időtálló értéket, míg az öt milliméternél laposabb kivitel lenyűgöző eleganciát kölcsönöz.

Nézze meg személyesen ezt a különleges órát szaküzleteinkben, a letisztult, de mégis különleges megjelenését és nem utolsó sorban az egyedi szerkezeti, technológiai ritkaságnak számmító "laposságát".

Ha szereti a tökéletes kiegyensúlyozott harmóniát, akkor válassza a CITIZEN férfi karórák legújabb klasszikus modelljét!

Négy év sötétben

Nincs megállás!

Rendületlen a fejlődés az Eco-Drive technológiát alkalmazó CITIZEN óráknál, melyek a mesterséges és a természetes fényforrást egyaránt hasznosítják. 
A legújabb csúcsmodell, a CITIZEN Evolution 5 teljesen feltöltött állapotban négyévnyi működéshez szükséges energiát képes tárolni, tehát joggal tekinthető a XXI. század inteligens órájának.
Rádiójel vezérlésének köszönhetően, nap mint nap pontosítja magát az atomórától rádióhullámon sugárzott jelhez, képes a német, az amerikai és a japán adótornyok jelén kívül már a kínai vételére is.
Az ötödik generációs, Ti.C.C. antialergén bőrbarát titánium tokozású, fokozottan karcálló zafír kristályüveges, világidő funkciós CITIZEN Super Pilot valóban egy kozmopolita az órák közt!

A csúcsragadozó

TIME FORCE DUAL-X

Egy nagyragadozó, egy igazi fekete párduc szabadult el és tartja rettegésben a divatórák világát. Kíméletlenül veti rá magát áldozataira, menekülésre esélyt sem hagyva! Egyedi stílus, markáns férfias megjelenés.

Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a TIME FORCE 5 bar-ig vízálló, duáltime-os, duplanaptáras karóra modelljét.


TIME FORCE Dual-X csak az igazán nagyragadozóknak!

Skyhawk Titánium Sapphire

A 2009-es Skyhawk titán változattal bárki, bármikor ALL IN-t mond!

Miért is?
Mert ez a rádiójel vezérelt és környezetbarát, azaz fényenergiával, elemcsere nélkül működő Eco-Drive-os CITIZEN modell mindent visz.
Repülőgép műszerfalára emlékeztető számlapjáról a vörös led háttérvilágításnak köszönhetően akár sötétben is bármikor leolvasható a pontos helyi és az UTC idő, de még az óra töltöttségi szintje is. Található benne 1/100 mp.-es stopper, visszaszámláló riasztás, két egymástól független ébresztő és navigációs külső lünetta is. A Ti.C.C. antiallergén bőrbarát titánium toknak és csatnak köszönhetően könnyebb az acél változatnál és keményebb is. A Zafír üveg is a karcállóságát növeli ennek a csúcstechnológiás modellnek.
Vitathatatlan egy igazi férfi óra! Megjelenése, stílusa tudása önmagáért beszél!

A természet erejével

Az új technológia, az Eco-Drive fényenergiát hasznosító szerkezet bizonyított! Egyre többen választják az alternatív természeti erőforrással működő, abszolút környezetbarát megoldást, melynek többek közt egyik legvonzóbb erénye, hogy az óra tulajdonosa -mint tudjuk- megszabadul az elemcserék bosszúságától is. A CITIZEN órák legújabb 1/1 másodperces chronos, nemesacél tokozású, 10 bar-ig vízálló, fokozottan karcálló zafírkristály üveges modellje is ilyen. A természet erejét hasznosítja!  Markáns, férfias tekintetet vonzó megjelenése önmagáért beszél. Az óra számlapján 3 óránál megjelenő napszakmutató pedig igazán remek és izgalmas megoldás.

Öröknaptáras angol stílusban

Egy teljesen más, a többitől merészen eltérő stílusirányzat jegyei fedezhetők fel a CITIZEN karórák legújabb Eco-Drive szerkezetes fényenergiát hasznosító modelljén.

A nemesacélból készült óraház fekete és arany együttes színkombinációja méltóságot, eleganciát kölcsönöz, mondhatni tekintélyt sugárzó angolstílust képvisel.

Az óra szögletes formájához persze remekül illeszkedik a csokoládébarna bőrszíj is, mely szavak nélkül egy új design megérkeztét hirdeti.

A számlapon a 12-es szám alatt található  egyedi "big date" teljesen automatikus naptár kialakítása, megjelenése és leolvashatósága kiemeli az órák tömegéből ezt a különleges modellt.

CITIZEN SUPER CHRONOGRAPH Időmérés mesterfokon!

Igazi szenzációval lepte meg a CITIZEN az órakülönlegesség kedvelőket! A férfias és erőteljesen markáns vonalvezetésű új Eco-Drive szerkezetes, azaz fényenergiát hasznosító modell, már 1/1000 mp. pontossággal képes mérni stopper funkcióban. A mért idő tized és század másodperceit segédszámlapon analóg módon jeleníti meg! A mutatók forgási sebessége emberi szem számára szinte már követhetetlenek! Az eltelt idő mérésén kívül, 20 köridőhöz tartozó memória tárhely és átlagsebesség számláló is tartozik. A pontos idő mellett, egyéb más speciális funkciók közt megtaláljuk a világidő funkciót, a visszaszámláló riasztást, az ébresztőt és a LED Light típusú háttérvilágítást is. Az óra szerkezetét, 20 bar-ig fokozottan vízálló, titánium Ti.C.C. antiallergén, bőrbarát óraházba helyezték, melynek súlya méretéhez mérten is, igen csekély maradt. A CITIZEN új ezredese minden téren az élen jár a technikai újítások közt, hiszen power-saving üzemmódban akár 4 évig képes működni.
Internetes Akciós ára.199.900.- helyett 184.900.- Ft

Rádiójel vezérelt

Grafológiában a kézírás, míg a hétköznapi ruha és ékszerviseletben az egyetlen igazi férfiékszer, az óra kódolt üzenetéből lehet következtetni a személyiség sajátos vonásaira. Magabiztos, határozott egyéniségre, kifinomult ízlésre, az apró részletekre is odafigyelő szenvedélyes rafinériára utal a CITIZEN órák legújabb Black Titánium tokozású, fokozottan karcálló zafír kristályüveges, bőrszíjas, rádiójel vezérelt európai atomórákhoz pontosító, Eco-Drive szerkezetű, azaz fényenergiával működő 20 Bar-ig fokozottan vízálló, 1/20 mp. stopper chronos, zónaidős  csúcsmodellje. A magas szintet elért Eco-Drive technológiának köszönhetően az óra teljesen feltöltött állapotban, koromsötét környezetben is tizenkét hónapra elegendő működéshez szükséges energiát tárol! Stílus, markáns karakter és abszolút precizitás. Ez jellemzi az új Citizen modellt! És Önt?

Borkutime Óraszaküzlet Köki TerminálBorkutime Óraszaküzlet WestendBorkutime Óraszaküzlet DunaplázaBorkutime Óraszaküzlet Pólus CenterBorkutime Óraszaküzlet Váci útBorkutime-Two Time Óraszaküzlet Pécs Plaza